"A társadalmi agyunk meghatározó szerepet játszik az önazonosságunk megformálásában, és abban, ahogyan magunkat meghatározzuk. Az agyunk folyamatosan villámgyors válaszokat ad a környezetünkre, a bennünket körülvevő emberekre, s ezek a válaszok olyan énképet alakítanak ki, amely talán nagyon is különbözik attól, akik valójában vagyunk."
Dr Menis Yousry
Esszencia plakát 1.
Esszencia plakát 2.
Életvezetési kurzus
„Az Esszencia lényege valójában nagyon egyszerű:
figyeld meg önmagad és tedd ezt a legmélyebb elfogadással, szeretettel!
Ha kedvesek tudunk lenni önmagunkhoz,
kedvesek tudunk lenni másokhoz, a világhoz.
Ez az Esszencia lényege.”


A harmadik döntő lépés azok számára, akik részt vettek az Esszencia Alap és Haladó kurzuson az Életvezetési kurzus. Ez a kurzus már eltántoríthatatlanul a jelenre és a jövőre koncentrál, a múltba nem tér vissza, ezért kiváló eszköz a jövőbeni céljaid eléréséhez. Kihívást jelent még a bátrak számára is, jutalma pedig, hogy valóban megváltoztatja az életed. Különböző technikákat foglal magába, melyek célja a gyakorlati és érzelmi inspiráció: támogatást és bátorítást ad, hogy elérd valódi életcélodat! Több hónapon keresztül tartó projekt szeminárium, speciális időpontokkal, találkozókkal.

Az ÉLETVEZETÉSI KURZUS a jövőbeni céljaidra tekint:

Hogyan használd elméd rejtett tartalékait?
Hogyan kövesd belső hangod?
Hogyan valósíts meg általad lehetetlennek vélt dolgokat?
Mi az életed értelme?

Az Esszencia Szemináriumok elvégzését azoknak ajánljuk, akik hosszabb ideje ugyanazokkal a problémákkal kerülnek szembe, vagy előrébb szeretnének lépni életük valamely területén.

A kurzus ára: programtól és létszámtól függ

A részvétel feltétele, hogy a szeminárium előtt a teljes részvételi díj befizetésre kerül. A jelentkezés lemondására nincs lehetőség. Bármilyen okból történő távolmaradás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.
 
Google+ facebook Szerzői jog © 2017 Dr. Menis Yousry Szolgáltató Kft.
Minden kurzus angol nyelven, szinkrontolmácsolás mellett zajlik.