"A társadalmi agyunk meghatározó szerepet játszik az önazonosságunk megformálásában, és abban, ahogyan magunkat meghatározzuk. Az agyunk folyamatosan villámgyors válaszokat ad a környezetünkre, a bennünket körülvevő emberekre, s ezek a válaszok olyan énképet alakítanak ki, amely talán nagyon is különbözik attól, akik valójában vagyunk."
Dr Menis Yousry
Esszencia plakát 1.
Esszencia plakát 2.
A Haladó Szeminárium

„Az elme, amely az ismertben él, mindig börtönben van.”
Krishnamurti

Mit nyújt a kurzus?

Ez a kurzus lehetőséget nyújt arra, hogy átlépjünk a saját magunk által teremtett akadályokon, melyek olyan sok módon korlátoznak abban, hogy egyek lehessünk azzal az inspiráló erővel, mely egyedülálló képességekkel ruház fel bennünket. A tanfolyam központjában azon tudatalatti viselkedésformák felismerése majd elfogadása áll, melyek segítségével gyermekkorunkban megbirkóztunk a világgal. A tanfolyamon együttérző és támogató légkörben válik lehetővé, hogy ezek nélkül a korlátok nélkül tapasztalhassuk meg önmagunkat.

Korlátaink a múltban szerzett bizonyságokon alapuló meggyőződéseink. Ahhoz, hogy túlléphessünk rajtuk, meg kell tapasztalnunk a világot nélkülük. Csak így tudunk új, pozitív meggyőződéseket kialakítani. Ez az, amiben ez a kurzus segítségül szolgál. Az Alapkurzuson megtapasztalt alapelveket sokkal nagyobb mélységben tárgyalja, és még az Alapkurzusnál is sokkal nagyobb kihívást és beteljesülést ígér.

 

Gyakran teszik fel nekünk azt a kérdést, hogy „Mit nyújt a Haladó Kurzus elvégzése?” Hogy kézzelfoghatóbbá tegyük a választ, tíz pontba szedtük az előnyöket.

 

1) Tisztább látást és jövőképet ad

2) Segít azonosítani, megérteni és együtt élni a minket korlátozó tulajdonságainkkal

3) Segít áttörni a romboló viselkedésmintákon

4) Segít a kapcsolatainkat új szintekre emelni

5) Az Alapkurzus elvégzése után segít megerősíteni, és egy sokkal mélyebb szinten megtapasztalni az ott tanultakat

6) Segít a bennünk rejlő potenciál kiaknázásában

7) Tisztán megmutatja a bennünk rejlő hatalmat

8) Segít szembenézni a félelmeinkkel

9) Több együttérzéssel, boldogsággal és mélyebben tudunk fordulni családunk, barátaink és munkatársaink felé

10) Segít egy mélyebb belső béke megteremtésében

 

Ki vezeti a szemináriumot?

Dr. Menis Yousry 2003-ban hozta létre az Esszencia Alapítványt (Essence Foundation). Azóta az egész világon szervezett már személyiségfejlesztő kurzusokat, melyek családterapeutaként és pszichiáterként szerzett személyes szakmai tapasztalatait ötvözik a tudományos kutatás szilárd alapjaival. A legmodernebb technikák széles spektrumát használja.

Kurzusbeosztás és regisztráció

1. nap: 9.30 – kb. 22.00

2. nap: 10.00 – kb. 22.00

3. nap: 10.00 – kb. 22.00

4. nap: 10.00 – kb. 22.00

5. nap: 10.00 – kb. 22.00

6. nap: 10.00 – kb. 20.00

Záró rendezvény, melyre családtagok és barátok meghívhatók: 20.00 – kb. 22.00

A kurzus kezdetén ne felejts el regisztrálni, és a névtáblát kitűzni, mielőtt belépsz a terembe. A regisztráció 9.30-kor kezdődik. Fontos tudnivaló, hogy a befejezési időpontok ugyan nem pontosak (minden feladatra annyi időt szánunk, amennyi szükséges), a kezdési időpontokat pontosan be kell tartani. Mivel minden nap az előző napra épít, fontos, hogy a kurzus egészén részt tudj venni. A kurzus egyik részét sem lehet kihagyni. A tanfolyam vasárnap este zárul egy ünnepséggel, amely nyitott mindenki számára. Családtagokat, barátokat szívesen látunk.

Minden nap biztosítunk étkezési szünetet, de fontos, hogy reggeliről mindenki otthon gondoskodjon magának. Az étkezési szünetek mellett több rövidebb szünetet is tartunk. Az ételről és a közlekedésről mindenkinek magának kell gondoskodnia.

 

Egészségügyi információk/Fizikai jólét

Amennyiben fizikai állapota folytán segítségre szorulsz, kérjük, jelezd ezt mielőbb, és mi mindent megteszünk azért, hogy segítséget biztosítsunk.

 

Terhesség

Ha várandós vagy, kérjük, most ne végezd el a szemináriumot.

 

Terápia/Hospitalizáció/Rehabilitáció

Az Esszencia kurzus nem helyettesít semmilyen terápiát vagy konzultációt. Ha jelenleg terápián veszel részt, javasoljuk, tájékoztasd a terapeutát arról, hogy részt kívánsz venni az Esszencia kurzuson. Egyes esetekben a terapeuta írásos engedélyére lehet szükség a részvételhez.

Ha valamilyen pszichológiai vagy függőségi okból kezelés alatt állsz vagy álltál nemrégiben, akkor vedd figyelembe, hogy ugyan az Alapkurzus elsősorban oktatási jellegű, természeténél fogva pszichológiai kérdéseket is feszeget. Minden résztvevő ennek tudatában tudomásul veszi, hogy saját egészségéért és jólétéért maga vállalja a teljes felelősséget. Az Esszencia Alapítvány nem vállal felelősséget a Haladó Szemináriumon való részvételből származó semmilyen következményért.

 

Tanfolyamdíj és lemondás

A Haladó kurzus esetében a helyfoglalás a teljes részvételi díj kifizetésével, valamint a  szolgáltatási szerződés megkötésével történik.

A korlátozott résztvevői létszám miatt ingyenes lemondási lehetőség nincs! A befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni. Kivételt képez a betegség miatti távollét, melynek igazolásához orvosi igazolás szükséges. Ebben az esetben a részvételi díj kizárólag a soron következő Szemináriumra felhasználható fel.

 

Közlekedés

A tanfolyamra való eljutásról mindenkinek magának kell gondoskodni, és a gépjárművekért nem vállalunk felelősséget.

 

Elérhetőség

Az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen, illetve a +36 30 212-52-78-as telefonszámon lehet hozzánk fordulni kérdésekkel. Örömmel állunk rendelkezésre..

 

 


 
Google+ facebook Szerzői jog © 2017 Dr. Menis Yousry Szolgáltató Kft.
Minden kurzus angol nyelven, szinkrontolmácsolás mellett zajlik.