"A társadalmi agyunk meghatározó szerepet játszik az önazonosságunk megformálásában, és abban, ahogyan magunkat meghatározzuk. Az agyunk folyamatosan villámgyors válaszokat ad a környezetünkre, a bennünket körülvevő emberekre, s ezek a válaszok olyan énképet alakítanak ki, amely talán nagyon is különbözik attól, akik valójában vagyunk."
Dr Menis Yousry
Esszencia plakát 1.
Esszencia plakát 2.
Az Alapkurzus

„Légy te magad az a változás, amelyet a világban szeretnél látni”

Gandhi

 

Érezted már valaha ott legbelül, hogy sokkal többre lennél képes az életben, de valami megakadályoz ebben? Ez a három napos kurzus a megtapasztalás leghatékonyabb eszközét használja fel arra, hogy feltárja azokat a mindennapos tudatalatti mintákat, melyek megakadályoznak minket céljaink elérésében.

Mit nyújt nekem a kurzus?

Az Esszencia Alapkurzus két lábbal áll a földön. Nagyon gyakorlatias, az életedet megváltoztató eszközöket sajátíthatsz itt el, melyeket minden nap használhatsz a kinti világban. A kurzus a következőket nyújtja: növekszik az önbizalmad és az önmagadba vetett hited; képes leszel értékes, pozitív módon kommunikálni a családoddal, barátaiddal, kollégáiddal; képes leszel elengedni a múltat az önmagad és mások iránt érzett részvéttel. Mindezek következtében az energiád és az összpontosításod exponenciálisan növekszik, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy elérd teljes emberi potenciálodat.

Hogyan működik a kurzus?

A résztvevők kellemes és szórakoztató három napot tölthetnek el speciálisan megtervezett oktató feladatokkal és csoportos interakciókkal. Mindez egy bizalommal övezett, nyugodt környezetben.
Első nap: Saját erőd és korlátozó hiedelmeid felismerése
Második nap: A bűntudat feltérképezése és a múlttal kapcsolatos érzések megváltoztatása
Harmadik nap: A jövőkép megalkotása

Ki a kurzus vezetője?

Dr. Menis Yousry 2003-ban hozta létre az Esszencia Alapítványt (The Essence Foundation). Azóta az egész világon szervezett már személyiségfejlesztő kurzusokat, melyek családterapeutaként és pszichiáterként megszerzett személyes szakmai tapasztalatait ötvözik a tudományos kutatás szilárd alapjaival. A legmodernebb technikák széles spektrumát használja.

Kurzusbeosztás és regisztráció

Első nap 9.15 – kb. 22.00 óra

Második nap 10.00 – kb. 22.00 óra

Harmadik nap 10.00 – kb. 20.00 óra

A Szeminárium vasárnap este 20:00-kor egy nyilvános záró ünnepséggel ér véget, melyre szeretettel várjuk ismerőseidet, barátaidat, családtagjaid.

Fontos tudnivaló, hogy a befejezési időpontok ugyan nem pontosak (éjfélig mindenképp befejeződnek), a kezdési időpontokat azonban pontosan be kell tartani. Mivel minden nap az előző napra épít, fontos, hogy mindhárom napot szabaddá téve a kurzus egészén részt tudj venni. A kurzus egyik részét sem érdemes kihagyni. Minden napon biztosítunk étkezés szünetet, de fontos, hogy reggeliről mindenki otthon gondoskodjon magának. Az étkezési szünetek mellett több rövidebb szünetet is tartunk. Az ételről és a közlekedésről mindenkinek magának kell gondoskodnia.

 

Egészségügyi információk/Fizikai jólét

Amennyiben fizikai állapotod folytán segítségre szorulsz, kérjük, jelezd ezt mielőbb, és mi mindent megteszünk azért, hogy segítséget biztosítsunk.

 

Terhesség

Ha várandós vagy, kérjük, most ne végezd el a szemináriumot.

 

Terápia/Hospitalizáció/Rehabilitáció

Az Esszencia kurzus nem helyettesít semmilyen terápiát vagy konzultációt. Ha jelenleg terápián veszel részt, javasoljuk, tájékoztasd a terapeutát arról, hogy részt kívánsz venni az Esszencia kurzuson. Egyes esetekben a terapeuta írásos engedélyére lehet szükség a részvételhez.

Ha valamilyen pszichológiai vagy függőségi okból kezelés alatt állsz vagy álltál nemrégiben, akkor vedd figyelembe, hogy ugyan az Alapkurzus elsősorban oktatási jellegű, természeténél fogva pszichológiai kérdéseket is feszeget. Minden résztvevő ennek tudatában tudomásul veszi, hogy saját egészségéért és jólétéért maga vállalja a teljes felelősséget. Az Esszencia Alapítvány (The Essence Foundation) nem vállal felelősséget az Alapkurzuson való részvételből származó semmilyen következményért.

 

Elérhetőség

Az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen, illetve a +36 30 212-52 78-as telefonszámon lehet hozzánk fordulni kérdésekkel. Örömmel állunk rendelkezésre.

 


 
Google+ facebook Szerzői jog © 2017 Dr. Menis Yousry Szolgáltató Kft.
Minden kurzus angol nyelven, szinkrontolmácsolás mellett zajlik.