"A társadalmi agyunk meghatározó szerepet játszik az önazonosságunk megformálásában, és abban, ahogyan magunkat meghatározzuk. Az agyunk folyamatosan villámgyors válaszokat ad a környezetünkre, a bennünket körülvevő emberekre, s ezek a válaszok olyan énképet alakítanak ki, amely talán nagyon is különbözik attól, akik valójában vagyunk."
Dr Menis Yousry
Esszencia plakát 1.
Esszencia plakát 2.
Vélemények


Élménybeszámolók
a 2010. januári Alapkurzusról:

A 2010-es év januárjában készítettünk egy anonim kérdőíves kutatást az Alapkurzust végzettek körében, melyben szerepelt egy kérdés "Miért ajánlaná a szemináriumokat másoknak?" címmel. Íme, néhány válasz résztvevőinktől...

"Olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, amit mindenkinek használnia kellene, a mindennapokban"
19-30 év közötti, komárom-esztergom megyei nő

"Rengeteg pozitív töltést kaptam a társaimtól,a mentorunktól és a tolmácstól egyaránt.Ezek a tapasztalatok és élmények teljes mértékben megváltoztatták az életem:)"
31-40 év közötti, budapesti nő

"Nekem segített és hiszem,hogy másoknak is segíthet boldogabbá válni. Ha elfogadják saját magukat és képesek lesznek Magukat szeretni, nagyon sok problémájuk megoldódhat."
41-50 év közötti, budapesti férfi

"Nekem nagyon sokat segített a kurzus elvégzése, hatalmas élmény volt, felkavaró, és tisztító egyszerre. Véleményem szerint nagyon hasznos, sokkal másabb lenne a világ, ha minden ember elvégezné ezeket a kurzusokat."
31-40 év közötti, budapesti nő

"Nagyon sok pozitív változást hozott az életemben,ezen kívül maga a 3 nap élménye is igazán emlékezetes"
41-50 év közötti, komárom-esztergom megyei nő

Azért ajánlom a szemináriumot a körülöttem élőknek, mert megkérdezik, hogy mi történt velem,hisz láthatóan jól vagyok. Ilyenkor nem tehetek mást, mint elmondom az igazat: Az én életemben mind az egyes kurzus, mind a haladó gyökeres változásokat hozott. Szorongásaim már nem bénítják életemet, és először szembesültem a kurzuson az önelfogadás kérdésével, ennek köszönhetem jelenlegi kiegyensúlyozottságomat. ( Ha tovább is kérdeznek, akkor órákig nem szabadulnak...)"
31-40 év közötti, budapesti nő

"Elindultam egy úton ahol sok olyan dolog történik velem, amire már régóta nagyon vágytam..."
19-30 év közötti, budapesti nő

"életem leghasznosabb szemináriuma volt, pedig sok szemináriumon voltam előtte"
41-50 év közötti, pest megyei nő

"Szeretném, ha más is megtapasztalná, s megkapná ezt az áttörést az életéhez."
31-40 év közötti, budapesti nő

"Az élmény amit átéltem, fájdalmak, örömök amiken elgondolkodtam, a felismerések amik segítettek megérteni a múltam darabjait - > örökre megváltoztatták az életemet."
31-40 év közötti, budapesti nő

"Sok olyan dolgot zártam le vagy oldottam meg az alapkurzus óta és a mai napig érzem a pozitív hatását életszemléletemben magammal illetve másokkal szemben! Nagyon hálás vagyok Menisnek és mindenkinek aki az eszenciámért tett! :) Magamnak is! :)"
19-30 év közötti, budapesti nő


 
Google+ facebook Szerzői jog © 2017 Dr. Menis Yousry Szolgáltató Kft.
Minden kurzus angol nyelven, szinkrontolmácsolás mellett zajlik.